Apple Paj? Vi lagar. Du njuter! Ring 0738 000 333.
Kundvagnen

Laga iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro

Laga iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro

Vi lagar all Apple paj direkt när du kommer in här på iCafe i Stockholm. Express undersökning är gratis. Stans bästa espresso ingår. Vid omfattande skador som kräver felsökning, återkommer vi med ett kostnadsförslag oftast samma dag. Felsöknings avgift är 999 kr inkl. moms. Ingår om ni väljer att reparera skadan hos oss.

Laga skärm på din MacBook Pro eller MacBook Air
Vi är stolta att, som enda auktoriserad Apple verkstad i hela landet, kunna erbjuda en skärmreparation medan du väntar. Vi har möjlighet att erbjuda detta för din bärbara M1 Mac med fysisk skärmskada. Reparationen tar under en timme för oss att genomföra. För dig med en äldre modell, så som MacBook Pro eller MacBook Air med intel processor erbjuder vi drop-in service med en servicetid på 3-5 arbetsdagar.

Överföring av information, dataräddning och säkerhetskopia
Vi hjälper till med överföring av data, dataräddning och säkerhetskopiering till en fast kostnad. Om du önskar överföring av din information från en äldre Mac, så måste enheten köra macOS X 10.8 eller senare. Vi hjälper dig även med att försöka återskapa filer som gått förlorade. Fast pris för dataräddning eller överföring från Mac: 1999kr inkl. moms.

Batteribyte MacBook Air
Vi har ett fast pris på batteriutbyte på alla MacBook Air-modeller mellan 2012-2017. Priset gäller endast ifall datorn inte har några övriga fel som behöver åtgärdas. Fast pris på batteribyte MacBook Air: 1999kr, inkl. moms.

Dataräddning, återställning och säkerhetskopiering

Vi hjälper dig med överföring av data, återställning och säkerhetskopiering till en fast kostnad. Vi hjälper dig även med att försöka återskapa filer som gått förlorade. Ibland hårddisken är så skadad, så det inte går att komma åt filerna. Om vi inte lyckas återskapa någonting från Mac:en så debiterar vi ändå 999kr, inkl. moms för försöket.
Fast pris för återställning och dataöverföring: endast 1999 kr inkl. moms!