Apple Paj? Vi lagar. Du njuter! Ring 0738 000 333.
Kundvagnen

Om iCafe tillbehör

iCafe är unik servicereparatör och leverantör av högkvalitativa tillbehör för Apple & Begode  produkter, inklusive EUC, datorer, iPhones, iPads och Apple Watches. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, för att säkerställa att våra kunder får den bästa kvaliteten och prestandan för sina enheter.

Ett brett utbud av tillbehör för Apple-produkter

Vårt sortiment inkluderar allt från laddare och batteripaket till fodral och skärmskydd för iPhones, iPads och Apple Watches. Vi har även ett stort urval av tillbehör för Mac-datorer, inklusive tangentbord, mus, högtalare och externa hårddiskar. Alla våra produkter är kompatibla med de senaste Apple-enheterna och vi garanterar att du alltid får den bästa prestandan och kvaliteten.

Hög kvalitet och pålitlig service

Vi strävar efter att alltid erbjuda den högsta kvaliteten och service till våra kunder. Vi har en erfaren och kunnig kundtjänst som alltid står redo att hjälpa dig med frågor eller problem som du kan ha. Vi garanterar också att alla våra produkter är av högsta kvalitet och vi står bakom våra produkter med en pengarna-tillbaka-garanti.

Köp dina Apple-tillbehör från iCafe i Stockholm

Om du letar efter högkvalitativa tillbehör för dina Apple-produkter, kan du lita på oss. Vi har ett brett utbud av produkter från välrenommerade märken och vi garanterar att du alltid får den bästa prestandan och kvaliteten. Kontakta oss idag för mer information.

Vårt mål - En smidig kundupplevelse

Vårt mål är att erbjuda en enkel och smidig shoppingupplevelse för alla våra kunder. Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss och att du alltid får den bästa möjliga servicen. Vi har en enkel och intuitiv webbplats designad för att göra det enkelt för dig att hitta det du söker.

Säker och pålitlig betalning

Vi tar din säkerhet på allvar och vi erbjuder en mängd olika betalningsalternativ, inklusive kredit- och betalkort, för att säkerställa en säker och pålitlig betalningsprocess. Alla våra transaktioner är säkra och skyddade av den senaste säkerhetsteknologin.

Snabb leverans

Vi förstår att du vill ha dina produkter så snabbt som möjligt, så vi erbjuder snabba leveranser till alla våra kunder. Vi har samarbeten med ledande leveransföretag för att säkerställa att du får dina produkter så snabbt och säkert som möjligt.

Stöd vid problem och frågor

Om du har några problem eller frågor med din beställning eller produkter, är vår kundtjänst alltid redo att hjälpa dig. Du kan enkelt nå oss via e-post eller telefon och vi gör vårt bästa för att lösa ditt problem så snabbt och effektivt som möjligt.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta vår höga kvalitet och pålitliga service när du handlar hos iCafe. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder och vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina behov för Apple-tillbehör.