Apple Paj? Vi lagar. Du njuter! Ring 0738 000 333.
Kundvagnen

MacBook, MacBook Pro, MacBook Air Batteribyte

MacBook, MacBook Pro, MacBook Air Batteribyte

Batteriet i din MacBook är en förbrukningsartikel, vilket innebär att det måste byta det när det är förbrukat. I vårt pris ingår installation av det nya batteriet och en miljövänlig hantering av det förbrukade batteriet. Vi passar också på att rengör din Mac utvändigt, dammsuger fläktarna samt gör datorn fri från damm och virus inuti ;-)

Kontakta oss eller kom förbi iCafe om du önskar byta batteri i din dator. Vi har nya, färska batterier på lager för det flesta förekommande modeller. Batteribyte på det äldre modellerna kan vara klar medan du väntar. Det nya modeller har batterierna fastlimmade, så byte kan ta lite längre tid. Kontakta oss gärna i förväg för exakt kostnad och tidsåtgång.

Efter batteribyte är det viktigt att du kalibrerar ditt nya batteri.

  • Ladda först upp batteriet oavbrutet till 100%, när datorn visar 100% på batteriet låt datorn stå med laddaren inkopplad i minst 2 timmar till.
  • Ladda sedan ur datorn helt, när datorn stängs ner på grund av låg batterinivå låt datorn stå i 2 timmar extra utan att koppla in laddaren.
  • Efter datorn laddats ur, ladda sedan upp den på samma sätt som första gången. Alltså upp till 100% och sedan låt den stå 2 timmar extra med laddaren i.