Apple Paj? Vi lagar. Du njuter! Ring 0738 000 333.
Kundvagnen

Nu kan vi rädda din data till rimliga priser.

Postat av Sergei Gerasimenko på
Nu kan vi rädda din data till rimliga priser.

Dataräddning är ett svår, tidskrävande process. Genom året har vi lärt oss mer och mer och kan nu erbjuda data återställning från endast 2999kr! För iPhone X och nyare börjar dessa på 4999kr och går upp till 6999kr eftersom de är oändligt mycket mer komplexa än äldre iPhones. Vi använder samma tekniker som används för våra reparationer av logikkort på komponentnivå för att hämta data från din iPhone, från att köra byglar till att byta ut brända komponenter. Du betalar bara om vi får din data: om inte, bara en avgift på 699kr för att återmontera din telefon.

Vi åtgärdar detta före eventuella andra reparationer på komponentnivå på logikkortet med en ultraljudsrengöringsprocess som tar bort korrosionen från hela logikkortet. Efter att korrosion har tagits bort mikrolödder vi in nya komponenter för att ersätta brända komponenter och kör bygelkablar för att återställa datavägar. Detta är det enda rätta sättet att återställa data från en vätskeskadad telefon! Om sköldarna inte tas bort kommer inte korrosionen och skadorna som sitter under sköldarna att åtgärdas, och telefonens logikkort, data och minnen kommer att fortsätta att korrodera bort.

Ditt logikkort för iPhone består av elektroniska komponenter täckta av sköldar. Om din iPhone är skadad av vatten är det vanligt att mobiltelefonverkstäder försöker rengöra telefonen, men de flesta tekniker tar inte bort sköldarna. Det är ännu värre när företag annonserar för att "torka" din telefon: att låta din telefon "torka" är det värsta du kan göra! 

Vid fuktskada är det viktigt att du agerar fort. Speciellt om du är osäker om det finns en färsk iCloud kopia. Ring 0738 000 333 och förvarna oss om din ankomst. Ta sedan taxi eller Uber till iCafe, Sankt Eriksgatan 21 på Kungsholmen. 

Äldre Inlägg