Apple Paj? Vi lagar. Du njuter! Ring 0738 000 333.
Kundvagnen

Den perfekta Mac arbetsplatsen

Postat av Sergei Gerasimenko på
Den perfekta Mac arbetsplatsen

Är du en bärbar eller stationär typ?

Vi alla är lite olika, ingen arbetar likadant. Vad de flesta av oss kan relatera till är dock behovet av att inreda våra arbetsstationer som vi vill. Och vi bläddrar i samma pool av enheter – dator, mus, tangentbord och högtalare – och hoppas att den rätta mixen gör att vi kan bli vårt mest produktiva, effektiva och kreativa jag. Så vad ska man välja?

Vi på iCafe drar oss mot en renodlad (apple)-arbetsstation. Dess Mac-linje är säker och pålitlig – och jävligt snygg också – plus att alla Apple-datorer integreras sömlöst med den iPhone som de flesta av oss redan äger. Googla på mac desk setup och du kommer att märka att inga två setup är identiska. Vissa har stationära datorer. Andra har bärbara datorer, utan, med, eller med flera - externa bildskärmar. Det finns också stående skrivbord, tillsammans med alla typer av over-ear kåpor du kan tänka dig.

Eftersom alla fungerar olika, finns det verkligen inte en perfekt setup – så vi har skapat fyra för olika personligheter. Det finns de minimalistiska och avancerade inställningarna, beroende på hur mycket du vill spendera eller hur stökigt du vill ha din arbetsyta. Och det finns desktop setup och sådana som inte har några problem med att packas ihop och bli mobila. Alla är Mac baserade. Och alla har lite känsla. En bra dator setup kan användas både för arbete och för spel.

Apple MacBook, Basic Setup

Trots snacket om motsatsen har smarttelefonen inte dödat datorn än. Inte ens i närheten. En bärbar dator ger fortfarande mer processorkraft, minne och mångsidighet än någon smartphone någonsin skulle kunna hoppas på - speciellt när den drivs av Apples M1- eller M2-kretsar. Underskatta inte heller den större skärmen och ett riktig tangentbord. Denna grundläggande inställning är för den person som inte alltid kan vara begränsad till ett skrivbord. Även om det inte finns för många krusiduller fungerar allt sömlöst med varandra. Dessutom kan en powerbank ge ström åt din M1 MacBook Pro i några extra timmar var du än är.

Apple MacBook, Power User

Denna inställning kombinerar det bästa av två världar. Den är rotad kring en 16-tums MacBook Pro, så den kan tas med mobil om det behövs, men den är verkligen optimerad för att köras som en avancerad stationär dator. Det finns en separat trådlös mus och tangentbord, så du behöver inte vara nära skärmen. Den enorma böjda skärmen är en Excel-användares dröm. Det är också fantastiskt för spel.

Apple Desktop, Basic Setup

Även idag, år 2023, i denna tidsålder av portabilitet, finns det fortfarande en plats för ett traditionellt skrivbord. Det är mer uppgraderbart än en bärbar dator och du får generellt mer för mindre, i form av en bättre processor, bättre grafikkretsuppsättning, större skärm och mer lagring. Och naturligtvis hjälper dess fasta placering dig naturligtvis att skilja arbete från allt annat. Den här uppsättningen är designad för maximal prestanda utan större ansträngning, samtidigt som du behåller ett rent, prydlig skrivbord.

Apple Desktop, Power User

Den ultimata skrivbordskonfigurationen inkluderar inte ett traditionellt allt-i-ett-skrivbord. Istället har vi kombinerat toppmoderna M1 (Pro eller Max) Mac Studio med två 4K-skärmar, en kraftfull högtalaruppsättning och flera andra tillbehör som kommer att maximera produktiviteten. Ta ett steg tillbaka och njut av dess maxad härlighet. 

Äldre Inlägg Nyare Inlägg